Необходими продукти:
кокосово масло
лук
пилешки гърди
чесън
кокосово мляко (консерва)
моркови
пресен спанак
сок от лайм
кафява захар
магданоз
Начин на приготвяне:
В голям тиган сложете кокосовото масло и нарязания на ситно лук и запържете до омекване на лука.
Нарежете на купчета пилешкото месо и го сложете в тигана. Гответе, докато се изпържи до златисто, след това добавете чесъна
Кокосовото мляко, настърганите моркови, КЪРИ, сол и пипер се добавят в тигана. Така сместа се оставя да покъкри за 5 минути.
Накрая сложете спанакът, сокът от лайм и захар (по избор). Разбъркайте.
Готовата смес поръсете с пресен магданоз и сервирайте.
Bon Appétit.
Comments